Hermed er Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus gennemført

Er Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense noget for en af mine læsere

Uanset hvaffor drømme for din uddannelse, man gør rundt med, er jeg sikker på, at Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus giver dig det stærkeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde de sørme for mig, og nu skal jeg søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er helt sikker på at komme ind.

Måske har nogle af jer læsere i lang tid haft helt styr på, hvad du har lyst til at arbejde med. Det kan tænkes, at du håber på at blive politibetjent, socialpædagog eller sygeplejerske, eller måske går du fokus efter en samfundsvidenskabelig uddannelse på Odense Universitet.

Ved du endnu ik, hvad du har lyst til at arbejde med i fremtiden? Det var jeg heller ik klar over, da jeg blev færdig med skolen. Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus giver mulighed for ekstra tid til at komme på rette spor. Det giver lige lidt ro på.

Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense – Gå efter fremtidsdrømmen

Bliver du færdig med folkeren til foråret, og drømmer du om at læse på en uddannelse med masser af muligheder til rådighed? Studerer du din Hf midt på Fyn hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense, så kan du vælge HF’en til akurat den studieretning, som du vil hen på. Jeg er glad for den beslutning.

Foruden en almindelig Hf , hvor der er valgfag på A, B & C-niveau, tilbyder Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense nemlig linjer så som: Sproglig Hf, pædagoglinjen, Politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyet så de kan forberede dig til dit drømmestudie.

Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus har adgangskrav

Drømmer du om at læse din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at leve op til en hel række adgangskrav. Går du ud af 10. klasse til juni, skal dine lærere finde ud af, om du kan gennemføre en HF eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan begynde på hf-en hos Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus. Det måtte jeg ikke så slemt, som det kan lyde.

Er det over et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn så måler dine personlige og faglige kompetencer.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus og gå i mine fodspor