Ku’ du ønske dig en terrasse ud af brugte eur-paller, europalle, paller og pallerammer?

Det er en billig og original ting at lave møbler til brug ude og inde af Eur-paller - jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33 – . Måske vil du tilvejebringe secondhand pallerammer - www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27 – , andre paller og pallerammer hos dit supermarked eller lokale virksomhed eller alternativt har du mulighed for at finde pallerammer og paller som europaller/eur-paller uden de store udgifter mange steder. Du behøver ikke nødvendigvis være særligt gør det selv-typen, før at du let kan bygge robuste og afslappede møbler med brug af paller og pallerammer.

Paller som fx europaller/eur-paller og pallerammer kan f.eks bruges til at danne en seng med skelet, et smart hovedgærde og ventilering omkring sovepladsens madras. Man kan desuden gøre brug af europalle - jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25 – , Eur-paller og paller til dæk på din terrasse, imens pallerammer naturligvis er hensigtsmæssigt til urtebedet, bare de ikk er kemibehandlet. Til køkkenbedet er pallerammer ligetil at bygge om. Eller byg pallerammer sammen og danne et bed, som at der får noget højde. Vil du ikke at benytte trykimprægnerede paller, bør du købe eur-paller. De er ikke imprægnerede.

Du kan male en ny europalle eller placere to til tre paller sammen som kan sættes nær sofaen som opbevarignshylde. Eller Fiks et mobilt lavt sofabord med europalle eller eur-paller som at der har nogle hjul under.. Der ligger ret meget creations på kreablogs, hvor gør-det-selv bloggere uddyber, hvorledes de kan anvende eur-paller, andre paller, europalle og pallerammer som en rustik og billig supplement til indretningen.